Ecja Pranverore 2018 (18 Mars 2018)

18 Mar 07:00 - 17:00 18 Mar 07:00 - 17:00 - Ferizaj Ferizaj
Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "Lybeteni" Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "Lybeteni"
Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste Lybeteni për të 5-tën her me radhë organizon Ecjen Pranverore. Ecja Pranverore organizohet me rastin e fillimit të stinës së Pranverës dhe ka për...   More info


© 2018 Siguez