Bon Art me Elektronikë – Punëtori e Hapur për Vajza

29 Sep 18:00 - 20:00 29 Sep 18:00 - 20:00 - Gjakova Gjakova
BONEVET Gjakova BONEVET Gjakova
Punëtoria e ardhshme në BONEVET i kushtohet artit dhe elektronikës. Të gjitha ju vajza të moshës 8 deri në 13 vjeç që gjithmonë keni dashtë me qenë pjesë e BONEVET, ejani dhe...   More info

Gjakova Highland Marathon 2017

07 Oct 09:00 - 14:00 07 Oct 09:00 - 14:00 - Gjakova Gjakova
Gjakova Gjakova
Maratona e Malësisë së Gjakovës është garë vrapimi e cila sivjet organizohet për herë të dytë në relacionin Gjakovë Bajram Curri, duke u bërë kështu edhe maratona e parë...   More info


© 2017 Siguez