Up with People Live on Tour: Gjakova, Kosovo

25 May 20:00 - 22:00 25 May 20:00 - 22:00 - Gjakova Gjakova
Teatri i Qytetit -Hadi Shehu Teatri i Qytetit -Hadi Shehu
Shfaqja Up with People është performuar në mbi 70 shtete anembanë botës dhe është parë nga mbi 1,1 miliard njerëz. Produksioni 2-orësh përfshin muzikë origjinale bashkëkohore dhe...   More info


© 2018 Siguez