Dorezimi i Llameles-A ne Gjilan.

28 Oct 11:00 - 15:00 28 Oct 11:00 - 15:00 - Gjilan Gjilan
Vizioni-S Gjilan Vizioni-S Gjilan
Dorezimi i Llamellës-A në objektin e I në Gjilan. Përfundimi dhe dorëzimi i qelësave në dorë të banorëve të rinj të ketij Objekti...   More info


© 2017 Siguez