Seminar: Deklarimi Vjetor ATK

21 Mar 10:00 21 Mar 10:00 - Gjilan Gjilan
Gjilan Gjilan
Seminar nga Administrata Tatimore e Kosovës. Temat: Shërbimet e reja elektronike Deklarimi vjetor dhe raportimi i Pasqyrave...   More info


© 2018 Siguez