Konferencë - "Trauma dhe Atashimi" - MD. Lutz Ulrich Besser

21 Nov 09:30 - 16:30 21 Nov 09:30 - 16:30 - Mitrovica Mitrovica
Qendra Psiko-Sociale per Trauma Terapi, Diakonie Kosova Qendra Psiko-Sociale per Trauma Terapi, Diakonie Kosova
Konferencë 21 Nëntor 2017 Diakonie Kosova Qendra Psikosociale për Traumaterapi në bashkëpunim me Qendrën për Psikotraumatologji dhe Traumaterapi, në Niedersachsen/Gjermani...   More info


© 2017 Siguez