Zgjedhjet Lokale 2017

22 Oct 07:00 - 10:00 22 Oct 07:00 - 10:00 - Mitrovica Mitrovica
Mitrovica, Kosovo Mitrovica, Kosovo
Në vitin që po hyjmë duhet të mbahen Zgjedhjet Lokale në Kosovë. Qëllimi i këtij eventi që po bëjmë është sinzibilizojmë dhe motivojmë qytetarët të dalin të votojnë. Të nderuar...   More info


© 2017 Siguez