Past Events

Bashkëbisedim me studentë në qytetin e Pejës

16 Nov 11:00 - 12:00 16 Nov 11:00 - 12:00 - Pejë Pejë
Universiteti Haxhi Zeka Universiteti Haxhi Zeka
Lëvizja FOL organizon bashkëbisedim me Kryetarin e Gjykatës Themelore në Pejë z. Kreshnik Radoniqi dhe kryetarin e Prokurorisë Themelore në Pejë z. Agim Kurmehaj. Temë e këtij...   More info

Masterklasë nga Kekko Fornarelli

19 Nov 11:00 - 12:00 19 Nov 11:00 - 12:00 - Pejë Pejë
Universiteti Haxhi Zeka Universiteti Haxhi Zeka
Të dielen me 19 nëntor në ambientet e Fakultetit të Arteve në Universitetin e Pejës ''Haxhi Zeka'', mbahet një masterklasë nga Jazz trio Kekko Fornarelli që vijnë nga Italia...   More info


© 2017 Siguez