Nezafete Shala & Melodia e Vjeter // Saturday night

17 Mar 21:00 - 18 Mar 00:00 17 Mar 21:00 - 18 Mar 00:00 - Pristina Pristina
Apartment 196 Apartment 196
Saturday night Apartment 196 Nezafete Shala & Melodia e Vjeter You're welcome...   More info

BB Poqi & Armadillo Band

17 Mar 21:00 - 23:55 17 Mar 21:00 - 23:55 - Pristina Pristina
Rockuzinë Rockuzinë
BB Poqi & Armadillo Band E Shtunë 17 Mars Ora: 21:00 Bajram Bylykbashi Vocal & Guitar Shkelzen Veseli Bass Armadillo Muha Veseli Guitar Fahri Fali Ibrahimi Drums Live @Rockuzinë...   More info

Provim: TK-F6 Tatimet

17 Mar 22:00 - 18 Mar 00:00 17 Mar 22:00 - 18 Mar 00:00 - Pristina Pristina
KAF Institute - Certifikimi i Kontabilisteve, Auditoreve dhe Financiereve KAF Institute - Certifikimi i Kontabilisteve, Auditoreve dhe Financiereve
Provimi F6 Tatimet Provimi paraqitet online ne : http:/smis.ikaf.org Ftoheni të paraqiteni në ambientet e Institutit KAF, në sallat përkatëse ku do të mbahet provimi, 15 minuta...   More info

Seminar: Derklarimi Vjetor ATK

19 Mar 10:00 19 Mar 10:00 - Pristina Pristina
Emerald Hotel Emerald Hotel
Seminar nga Administrata Tatimore e Kosovës. Temat: Shërbimet e reja elektronike Deklarimi vjetor dhe raportimi i Pasqyrave Financiare - Orari për Prishtinën është me 19.03.2018...   More info

Conference: Beyond Financial Support

19 Mar 10:30 - 15:30 19 Mar 10:30 - 15:30 - Pristina Pristina
National Library of Kosovo National Library of Kosovo
Interdisciplinary Conference on Policy and Treatment Options for Survivors of Sexual Crimes. Experts from Kosovo and Israel will identify and discuss best practices and models...   More info

Concours de traduction / Konkurs për përkthim

19 Mar 15:00 - 19:00 19 Mar 15:00 - 19:00 - Pristina Pristina
Universiteti i Prishtinës Universiteti i Prishtinës
Kush do të guxojë të sfidohet me fjalë? Të transformojë emocionet franceze në deklarata drithëruese në gjuhë shqipe? Nëse keni shpirt poeti, ejani të pajisur me fjalorin tuaj për...   More info

ACK - 4th Anniversary Celebration

20 Mar 00:00 - 21 Mar 03:00 20 Mar 00:00 - 21 Mar 03:00 - Pristina Pristina
Astronomy Club of Kosova Astronomy Club of Kosova
MANIFESTIM PËR 4 VJETORIN E KLUBIT TË ASTRONOMËVE AMATORË TË KOSOVËS (ACK) KATËR ORBITA TË PLOTA RRETH DIELLIT Astronomy Club of Kosova ose Klubi i Astronomëve Amator të...   More info

Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun e punës!

20 Mar 11:00 - 12:00 20 Mar 11:00 - 12:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Grande dictée / Garë në diktim

20 Mar 14:00 - 19:00 20 Mar 14:00 - 19:00 - Pristina Pristina
Université de Pristina Université de Pristina
Regjistrohuni dhe merrni pjesë në Grande Dictée më 20 mars në Universitetin e Prishtinës! Është koha të tregoni njohuritë tuaja në një betejë të ashpër me gramatikën dhe...   More info

Ligjeratë: TK F1 Kontabilisti në Biznes

20 Mar 17:00 - 20:00 20 Mar 17:00 - 20:00 - Pristina Pristina
KAF Institute - Certifikimi i Kontabilisteve, Auditoreve dhe Financiereve KAF Institute - Certifikimi i Kontabilisteve, Auditoreve dhe Financiereve
Njoftim: Fillimi i Ligjeratave për Afatin e Regjistrimit, Shkurt 2018 Moduli i parë që do të ligjerohet: TK F1 Kontabilisti në...   More info

Trajnim & Punësim në Shitje

20 Mar 17:30 - 19:30 20 Mar 17:30 - 19:30 - Pristina Pristina
European College of Kosovo European College of Kosovo
Trajnimi Psikologjia e Negocimit & Teknikat e Shitjes fillon me datë 20 Mars 2018! Apliko tani: http:/eck-edu.org/?id 32&t 15 Mëso në praktikë mbi Psikologjinë e Negocimit dhe...   More info

Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun e punës!

21 Mar 11:00 - 12:00 21 Mar 11:00 - 12:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Conférence sur les études en France

21 Mar 14:00 - 15:00 21 Mar 14:00 - 15:00 - Pristina Pristina
Université de Pristina Université de Pristina
Franca, një destinacion i preferuar për arsimin e lartë? Po! Është koha të dini të gjitha sekretet për të shtuar një përvojë ndërkombëtare në CV-te tuaj! La France, destination...   More info

21 Mars - West Coast Aramark North Lake Powell

21 Mar 16:00 - 19:00 21 Mar 16:00 - 19:00 - Pristina Pristina
Discover America Kosova - Work and Travel USA Discover America Kosova - Work and Travel USA
Studentë, nese keni pasë dëshirë të perjetoni bukurit unike natyrore të SHBA-së, dhe të jeni në pjesën perendimore të SHBA-së jo larg Las Vegas me banim për vetëm 20 USD për javë...   More info

Oda e Librit "Poema e mjerimit"

21 Mar 17:00 - 19:00 21 Mar 17:00 - 19:00 - Pristina Pristina
National Library of Kosovo National Library of Kosovo
Përditë shoh qartë e ma qartë dhe vuej thellë e ma thellë. Ditën Botërore të Poezisë do ta kalojmë me veprat e Migjenit në Odën e Librit. Interpretime, diskutime... poetikë, në...   More info

Trajnim intensiv për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës

21 Mar 17:00 - 02 Apr 19:00 21 Mar 17:00 - 02 Apr 19:00 - Pristina Pristina
Instituti i Kosovës për Trajnime - Kosovo Training Institute Instituti i Kosovës për Trajnime - Kosovo Training Institute
Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon me plotësimin e grupit përkatësisht me datë 20 Mars 2018. Me qëllim të dhënies së mundësisë secilit të...   More info

Joseph Edgar à Pristina (Kosovo)

22 Mar 20:00 - 23:00 22 Mar 20:00 - 23:00 - Pristina Pristina
Hamam Bar Prishtina Hamam Bar Prishtina
Accompagné de ses musiciens, l’auteur-compositeur-interprète canadien francophone Joseph Edgar présente son spectacle au Kosovo dans le cadre de la Semaine de la langue française...   More info

EGYPT TRIP

23 Mar 09:00 - 31 Mar 23:00 23 Mar 09:00 - 31 Mar 23:00 - Pristina Pristina
Euro Trip Euro Trip
Vizito Egjiptin me 23 Mars deri 31 Mars 2018, ku mund ti vizitoni Piramidat e Egjiptit apo njërën nga 7 mrekullitë e botës për vetëm 555€ deri te dielen me dt. 25.02.2018 Pas...   More info

23 Mars - Panairi i Punësimit New Jersey - The Reeds

23 Mar 16:00 - 19:00 23 Mar 16:00 - 19:00 - Pristina Pristina
Discover America Kosova - Work and Travel USA Discover America Kosova - Work and Travel USA
Në këtë Panair mund të punësohen deri 5 shokë/shoqe së bashku, Punëdhënësi është në New Jersey Shore, shumë afër (për Amerikë ;-)) gjindet New York City, Washington D.C. dhe...   More info

Mini Euro Trip - Mars 2018

23 Mar 21:00 - 29 Mar 23:00 23 Mar 21:00 - 29 Mar 23:00 - Pristina Pristina
Euro Trip Euro Trip
Mini Euro Trip Mars 2018 Nisja me 23.03.2018 29.03.2018 Vizitohen: Budapest Viena Milano Venecia Ljubljana Zagreb Dubrovnik Cmimi per person 395€ VIZA Ne cmim...   More info

Crossroad Blues Band / 24.03.2018 / 18:00

24 Mar 18:00 - 25 Mar 01:00 24 Mar 18:00 - 25 Mar 01:00 - Pristina Pristina
Hamam Bar Prishtina Hamam Bar Prishtina
Dilni. Bashkohu. Dëgjohuni. Prishtina feston Ditën Ndërkombëtare të Whistleblowers 24 Mars 2018 18:00 1:00 Hamam Jazz Bar Duke e përqendruar vëmendjen në nevojën urgjente për...   More info

Linja Zvicër-Kosovë

29 Mar 17:30 - 20:30 29 Mar 17:30 - 20:30 - Pristina Pristina
Sharr Travel Sharr Travel
LINJA E RREGULLT ZVICËR-KOSOVË NISJA E RADHËS/NISJA E DATËS 29.03.18 BILETA NJË DREJTIM VETËM 100 Chfr BILETA NJË DREJTIM PËR FËMIJË 80 Chfr Udhëtimet realizohen nga të gjitha...   More info

West Coast Symphony Orchestra - CA

29 Mar 20:00 - 22:00 29 Mar 20:00 - 22:00 - Pristina Pristina
Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Universitare Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Universitare
HAPJA OPENING West Coast Symphony Orchestra Vancouver (Kanadë, Canada) Julia Nolan saksofon saxophone Bujar Llapaj dirigjent conductor Programi Program RAUF DHOMI...   More info

DAM Festival 2018

29 Mar 20:00 - 03 Apr 22:00 29 Mar 20:00 - 03 Apr 22:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
DAM Festival (International Festival of Music) is one of the most prominent music events in Prishtina. It has become traditional and the aim of it is to promote young/emerging...   More info

Social Media Management

30 Mar 10:00 - 13:00 30 Mar 10:00 - 13:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Job Good! Life Good! The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Bosnia & Herzegovina, Greece...   More info

Vikend në Ulqin & Budva

31 Mar 07:00 - 01 Apr 21:00 31 Mar 07:00 - 01 Apr 21:00 - Pristina Pristina
Sharr Travel Sharr Travel
VIKEND NË ULQIN, BUDVA & KOTORR PËR VETËM 45€ PËR PERSON Nisja të shtunën (31.03.2018), kthimi të dielen (01.04.2018) Çmimi: 45€ Çmimi përfshinë: Transportin me autobus komod...   More info

Vikend në Strugë, Ohër, St. Naum, Pogradec & Tiranë

31 Mar 08:00 - 01 Apr 21:00 31 Mar 08:00 - 01 Apr 21:00 - Pristina Pristina
Sharr Travel Sharr Travel
VIKEND NË OHËR, STRUGË, POGRADEC & TIRANË 2 ditë 1 natë Çmimi 35€ për person Në çmim përfshihet: Udhëtimi me autobus komod te Sharr Travel Akomodimi ne Hotel 4 Vizitë...   More info

Kosovo Philharmonic at DAM Festival

01 Apr 20:00 - 22:00 01 Apr 20:00 - 22:00 - Pristina Pristina
Salla e Kuqe / Red Hall Salla e Kuqe / Red Hall
TERRY RILEY LOWELL LIEBERMANN CAMILLE SAINT-SAËNS BLOND KRASNIQI ORKESTRA E FILHARMONISË SË KOSOVËS KOSOVO PHILHARMONIC ORCHESTRA LISA SAHATÇIU Pianisti i Ri 2017 Young...   More info

Gregory Charette: Complete Piano Etudes by Philip Glass

03 Apr 20:00 - 23:00 03 Apr 20:00 - 23:00 - Pristina Pristina
Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Universitare Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Universitare
Gregory Charette (b. 1987 in Los Angeles) is a conductor, composer, pianist and programmer deeply committed to the performance and promotion of new music. He is currently music...   More info

ChopinPianoFEST Prishtina 9th Edition

05 Apr 20:00 - 24 Apr 22:00 05 Apr 20:00 - 24 Apr 22:00 - Pristina Pristina
Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Universitare Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Universitare
Chopin Piano FEST Prishtina is established for the first time on the 200th anniversary of Chopin in 2010 by the established Kosovo Chopin Association as the youngest member of the...   More info

Pranvera ne Dubrovnik

05 Apr 22:00 - 08 Apr 23:00 05 Apr 22:00 - 08 Apr 23:00 - Pristina Pristina
Euro Trip Euro Trip
Pushime pranverore ne DUBROVNIK Periudha 5-8 Prill 2018 Çmimi 155 €/person Çmimi përfshin: -Udhëtimin me autobus komod; -Hotel 4 , me mëngjes dhe darke-HB; -Shëtitje për 3 dite...   More info

Vikend në Sarandë

07 Apr 07:00 - 09 Apr 21:00 07 Apr 07:00 - 09 Apr 21:00 - Pristina Pristina
Sharr Travel Sharr Travel
VIKEND NË SARANDË, GJIROKASTËR, BUTRINT, KSAMIL, LLOGARA, VLORË NISJA E DATËS 07.04.2018 VETËM 55€ PËR PERSON 3 DITË E 2 NETË ME MËNGJES DHE DARKË NË MEDITERRANE HOTEL 4...   More info

Qasja e integruar e shëndetit dhe edukimi shëndetësor”

07 Apr 08:00 - 17:00 07 Apr 08:00 - 17:00 - Pristina Pristina
Kolegji AAB Kolegji AAB
Simpoziumi II, në temën Qasja e integruar e shëndetit dhe edukimi shëndetësor Në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Shëndetit, kemi nderin t’ju ftojmë të merrni pjesë...   More info

Exil x Next Level : SHDW & Obscure Shape + Fideles / 13.04 / KS

13 Apr 23:00 - 14 Apr 07:00 13 Apr 23:00 - 14 Apr 07:00 - Pristina Pristina
Teatri ODA Teatri ODA
EXIL x Next Level w/SHDW & Obscure Shape Fideles 13.04 at Teatri ODA, Prishtina-KS. Next Level and the French crew Exil (Paris) team up for a special collab. The main goal is to...   More info

2018 - EducationUSA University Fair - Pristina, Kosovo

18 Apr 14:30 - 17:30 18 Apr 14:30 - 17:30 - Pristina Pristina
Sirius Hotel Sirius Hotel
EducationUSA University Fair Pristina, Kosovo April 18th, 2018 The 3rd Annual EducationUSA Southeastern Europe University Tour will be organized in Pristina, Kosovo, on April...   More info

Panairi i Edukimit/ Education Fair

19 Apr 10:00 - 20 Apr 18:00 19 Apr 10:00 - 20 Apr 18:00 - Pristina Pristina
Salla 1 Tetori Salla 1 Tetori
(english below) Shqip Qëllimi kryesor i këtij Panairi të Edukimit është të kontribuoj në fushën e arsimit me objektiva konkrete, si: -Takim në një vend dhe në një kohë i...   More info

Spring University for Diplomacy and International Relations

20 Apr 17:00 - 23 Apr 00:00 20 Apr 17:00 - 23 Apr 00:00 - Pristina Pristina
Universiteti i Prishtinës Universiteti i Prishtinës
Spring University for Diplomacy and International Relations, 2nd edition The Academy for Protocol and Diplomacy, have a great pleasure to invite you to participate at this...   More info

ITFBALKAN GENEL TİCARET FUARI

26 Apr 11:00 - 29 Apr 18:00 26 Apr 11:00 - 29 Apr 18:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Genel Ticaret...   More info

Prishtina Half Marathon 2018

29 Apr 10:00 - 13:00 29 Apr 10:00 - 13:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
  More info

Hapja e Qendrës Tregtare ROYAL MALL

03 May 18:00 - 04 May 00:00 03 May 18:00 - 04 May 00:00 - Pristina Pristina
ROYAL MALL ROYAL MALL
ROYAL MALL, përmban 15.000 m2 me mbi 50 lokale afariste, një MEGA Market, me parking nëntokësor mbi 200 vende të dedikuara vetëm për qendrën tregtrare. Ju mund të aplikoni për...   More info

The Wrathful Vision 2 Festival

04 May 21:00 - 06 May 16:00 04 May 21:00 - 06 May 16:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
PSYKS & MIQT Pub Present: The Wrathful Vision 2 Hyjnitë e zemëruara janë shifra që janë përtej imagjinatës së një personi të portretizuar shpesh në artet tibetane me shumë...   More info

Erdhlezeti 2018

06 May 15:00 - 23:00 06 May 15:00 - 23:00 - Pristina Pristina
Erdhlezeti Festival Erdhlezeti Festival
Erdhlezeti 2018 po vjen si çdo vit me muzikë dhe energji në zemër të qytetit tonë. Kështu që juve, ju ka mbet me i thirrë shokët dhe shoqet për me ardhë bashkë në festival...   More info

Panairi i Mjekësisë / Medikos - Medical Fair

08 May 10:00 - 10 May 18:00 08 May 10:00 - 10 May 18:00 - Pristina Pristina
Medikos - Panairi i Mjekësisë / Medikos - Medical Fair Medikos - Panairi i Mjekësisë / Medikos - Medical Fair
English below Qëllimi kryesor i këtij panairi është të kontribuoj në fushën e mjekësisë me objektiva konkrete, si: Takim në një vend dhe në një kohë i pacientëve me spitale e...   More info

Meeting Of Styles Kosova

18 May 10:00 - 20 May 19:00 18 May 10:00 - 20 May 19:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Meeting Of Styles Kosovo 2.0 More infos soon...   More info

FemArt 6 - Women Artists And Activists Festival

25 May 22:00 - 31 May 00:00 25 May 22:00 - 31 May 00:00 - Pristina Pristina
FemArt FemArt
(English in below) THIRRJE PËR APLIKIM FEMART 6 RUN THE SHOW FESTIVALI I ARTISTEVE DHE AKTIVISTEVE 25-30 MAJ 2018, PRISHTINË, KOSOVË FEMART është festivali i parë dhe i vetëm...   More info

The Eleventh International Conference

26 May 10:00 - 17:00 26 May 10:00 - 17:00 - Pristina Pristina
Kolegji i Menaxhmentit Internacional "Globus" Kolegji i Menaxhmentit Internacional "Globus"
The Eleventh International Conference On Human Capital on Economic and Social Development Conference Day May 26, 2018 Venue College of International Management Globus Street...   More info

Kosovo (Macedonia, Bulgaria) 4-8 iulie 2018

04 Jul 05:45 - 08 Jul 22:00 04 Jul 05:45 - 08 Jul 22:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Pentru evenimentul Kosovo (Macedonia, Bulgaria) , la nivelul solicitărilor, locurile s-au ocupat în întregime. Înscrierile ulterioare sunt binevenite şi vor fi direcţionate listei...   More info

Sunchair live in Priština

26 Jul 20:00 - 23:00 26 Jul 20:00 - 23:00 - Pristina Pristina
Rockuzinë Rockuzinë
Sunchair Euro Tour 2018 More Details soon...   More info

Peaks of the Balkans Summer 2018 Hiking Adventure

27 Jul 00:00 - 10 Aug 12:00 27 Jul 00:00 - 10 Aug 12:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Peaks of the Balkans : Hiking Adventure Beyond Borders in the Western Balkans Eastern European countries are always Power Hiking Paris favorites for our Summer Hiking Adventure...   More info

Kurban Bayramı, Balkanlar Büyük Turu - KanulaTur ile.

29 Aug 06:00 - 06 Sep 09:00 29 Aug 06:00 - 06 Sep 09:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
KanulaTur ile Balkanlar Büyük Turu Kosova, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Sırbistan Priştina, Prizren, Üsküp, Tetova, Manastır, Rezne, Ohrid, Struga...   More info

Lajmi.net - Abonohu!

31 Dec 20:00 - 23:00 31 Dec 20:00 - 23:00 - Pristina Pristina
lajmi.net lajmi.net
Bashkangjituni (join) këtij eventi nëse dëshironi që të merrni lajmet e fundit nga lajmi.net me njoftime (notifications)! Në këtë event do të postojmë maksimum 10 lajme të...   More info


© 2018 Siguez