Programi i akredituar i trajnimit dhe praktikes në kontabilitet

20 Jan 12:00 - 15:00 20 Jan 12:00 - 15:00 - Pristina Pristina
AFAS Prishtinë AFAS Prishtinë
AFAS Programi i akredituar i trajnimit dhe praktikës në kontabilitet 20 Janar 2018 20 Prill 2018 Për të përzgjedhur me kohë grupin apliko online kliko këtu: http:/www.afas-ks...   More info


© 2018 Siguez