Klubi i Librit 5 "Rruga nëpër të cilën rrallë shkohet"

17 Dec 18:00 - 20:00 17 Dec 18:00 - 20:00 - Pristina Pristina
Akropoli i Ri - Prishtinë Akropoli i Ri - Prishtinë
KLUBI I LIBRIT AKROPOLI I RI’ 5 Qendra Kulturore dhe Filozofike ''Akropoli i Ri'' zhvillon takimin e radhës të Klubit të Librit ditën e Dielë, më datë 17.12.2017 në orën 18:00...   More info


© 2017 Siguez