8 MARSI DUBAI

08 Mar 00:00 - 12 Mar 23:59 08 Mar 00:00 - 12 Mar 23:59 - Pristina Pristina
Albtours Kosova Albtours Kosova
Dita 01: Prishtine Shkup Dubai Nisja nga Prishtina ne ora 08:00 drejt Shkupit, e me pas fluturimi per ne Dubai ne ora 13:05. Arritja ne Dubai. Transferta dhe akomodimi ne hotel...   More info

8 Marsi ne Dubrovnik

08 Mar 23:59 - 11 Mar 21:59 08 Mar 23:59 - 11 Mar 21:59 - Pristina Pristina
Albtours Kosova Albtours Kosova
Dita 01: Prishtine Dubrovnik Pas takimit me guiden fillon udhetimi yne me autobus komod me ajer te kondicionuar drejt Kroacise. Turi nis me vizite ne Uren Tudjman e cila eshte...   More info


© 2018 Siguez