Past Events

Albanian ICT Awards VI udhëton në Prishtinë

15 Mar 17:30 - 19:00 15 Mar 17:30 - 19:00 - Pristina Pristina
Auk-American University in Kosovo Auk-American University in Kosovo
ICTSmedia ICT Awards në vazhdën e fushatës mbarëkombëtare me qëllim inkurajimin e inovatorëve, studentëve, sipërmarrësve dhe entuziastëve të teknologjisë vjen në Prishtinë përmes...   More info


© 2018 Siguez