Ditëlindja e Cineplexx - Të gjitha biletat 2€

12 Dec 10:00 - 23:59 12 Dec 10:00 - 23:59 - Pristina Pristina
Cineplexx Kosovo Cineplexx Kosovo
Cineplexx feston ditëlindjen e parë me 12 dhjetor dhe me këtë rast ju fton të gjithëve që të festojmë së bashku! Të gjitha biletat 2D dhe 3D do të kushtojnë vetëm 2€ Përveç...   More info


© 2017 Siguez