Panairi i Punësimit - Sugarbush Resort 18 Janar 2018

18 Jan 15:00 - 18:00 18 Jan 15:00 - 18:00 - Pristina Pristina
Discover America Kosova - Work and Travel USA Discover America Kosova - Work and Travel USA
Studentë, nëse keni dëshiruar ti keni afër dhe të vizitoni Boston, Portland, Burlington, dhe te jeni vetë 30 minuta larg Montperlier kryeqytetin e Vermontit, tani keni mundësi të...   More info

Panairi i Punësimit Landsdown Resort Washington DC

19 Jan 15:00 - 18:00 19 Jan 15:00 - 18:00 - Pristina Pristina
Discover America Kosova - Work and Travel USA Discover America Kosova - Work and Travel USA
Studentë, keni mundësi të punoni gjatë verës në SHBA vetëm 1 orë larg Washington DC, në resortin super exkluzivë me kushte të jashtëzakonshme, mund të aplikoni vetë ose me shoqëri...   More info

Panairi i Punësimit - Congress Hall Hotel New Jersey

22 Jan 15:00 - 18:00 22 Jan 15:00 - 18:00 - Pristina Pristina
Discover America Kosova - Work and Travel USA Discover America Kosova - Work and Travel USA
Nese jeni me shume shoke/shoqe ju mund te aplikoni se bashku tek ky punedhenes dhe shijoni veren ne New Jersey Shore Cape May. Vendet rezervohen shume para panairit, ju sugjerojme...   More info


© 2018 Siguez