Seminar: Derklarimi Vjetor ATK

19 Mar 10:00 19 Mar 10:00 - Pristina Pristina
Emerald Hotel Emerald Hotel
Seminar nga Administrata Tatimore e Kosovës. Temat: Shërbimet e reja elektronike Deklarimi vjetor dhe raportimi i Pasqyrave Financiare - Orari për Prishtinën është me 19.03.2018...   More info


© 2018 Siguez