Past Events

Erdhlezeti 2018

06 May 15:00 - 23:00 06 May 15:00 - 23:00 - Pristina Pristina
Erdhlezeti Festival Erdhlezeti Festival
(ALB) TUNG DIMËR, MIRË SE ERDHE VERË Festivali Erdhlezeti është tu ardhë për vitin e 5-të me rradhë përgatituni për shfaqje unike dhe tinguj nga e gjithë bota! Erdhlezeti sjellë...   More info


© 2018 Siguez