EGYPT TRIP

23 Mar 09:00 - 31 Mar 23:00 23 Mar 09:00 - 31 Mar 23:00 - Pristina Pristina
Euro Trip Euro Trip
Vizito Egjiptin me 23 Mars deri 31 Mars 2018, ku mund ti vizitoni Piramidat e Egjiptit apo njërën nga 7 mrekullitë e botës për vetëm 555€ deri te dielen me dt. 25.02.2018 Pas...   More info

Mini Euro Trip - Mars 2018

23 Mar 21:00 - 29 Mar 23:00 23 Mar 21:00 - 29 Mar 23:00 - Pristina Pristina
Euro Trip Euro Trip
Mini Euro Trip Mars 2018 Nisja me 23.03.2018 29.03.2018 Vizitohen: Budapest Viena Milano Venecia Ljubljana Zagreb Dubrovnik Cmimi per person 395€ VIZA Ne cmim...   More info

Pranvera ne Dubrovnik

05 Apr 22:00 - 08 Apr 23:00 05 Apr 22:00 - 08 Apr 23:00 - Pristina Pristina
Euro Trip Euro Trip
Pushime pranverore ne DUBROVNIK Periudha 5-8 Prill 2018 Çmimi 155 €/person Çmimi përfshin: -Udhëtimin me autobus komod; -Hotel 4 , me mëngjes dhe darke-HB; -Shëtitje për 3 dite...   More info


© 2018 Siguez