Past Events

IATA Travel and Tourism Foundation

20 Sep 17:00 - 21:00 20 Sep 17:00 - 21:00 - Pristina Pristina
Gearsup Solutions Gearsup Solutions
Nga data 20 Shtator 2017 fillon trajnimi në IATA TRAVEL and TOURISM FOUNDATION. Trajnimi fillon me 20.09.2017 dhe mbaron me 02.12.2017, provimi për certifikim do të mbahet me...   More info


© 2017 Siguez