Past Events

24h lutje dhe adhurim

18 Nov 14:00 - 19 Nov 14:00 18 Nov 14:00 - 19 Nov 14:00 - Pristina Pristina
Gjilan City Gjilan City
Takimi është e hapur për të gjithë që kanë deshirë me taku me Zotin. The meeting is open for everyone that wants to meet God...   More info


© 2017 Siguez