Past Events

Metoda e Zhvillimit dhe njohje me profesionin e Vlerësuesin e Bisnesit DCF

14 Oct 08:30 - 16:30 14 Oct 08:30 - 16:30 - Pristina Pristina
Gorenje Department Store Gorenje Department Store
Të nderuar kolegë Vlerësues, Kemi kënaqësin në emër të SHVK-Shoqatës të Vlerësuesve të Kosovës të ju njoftojë për trajnimin e rradhës dhe të dytin për vitin 2017, i organizuar nga...   More info


© 2017 Siguez