Study Abroad: Consultation Day in Prishtina

20 Jan 12:00 - 18:00 20 Jan 12:00 - 18:00 - Pristina Pristina
Hotel International Prishtina & SPA Hotel International Prishtina & SPA
Ditë konsulence mbi studimet jashtë Behuni pjesë e eventit tonë për tu informuar më shumë mbi studimet jashtë si dhe për tu këshilluar mbi programet me të paguara, universitetet...   More info


© 2018 Siguez