Trajnim për Provimin e Jurisprudencës 05 Dhjetor 2017

05 Dec 17:00 - 15 Dec 19:00 05 Dec 17:00 - 15 Dec 19:00 - Pristina Pristina
Instituti i Kosovës për Trajnime - Kosovo Training Institute Instituti i Kosovës për Trajnime - Kosovo Training Institute
Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon me plotësimin e grupit përkatësisht me datë 05 Dhjetor 2017. Me qëllim të dhënies së mundësisë secilit të...   More info


© 2017 Siguez