Past Events

Seminar EVP AB Durrës Shqipëri

17 Nov 13:00 - 18 Nov 16:00 17 Nov 13:00 - 18 Nov 16:00 - Pristina Pristina
KAF Institute - Certifikimi i Kontabilisteve, Auditoreve dhe Financiereve KAF Institute - Certifikimi i Kontabilisteve, Auditoreve dhe Financiereve
Në kaudër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional Instituti KAF organizon Seminar. Përmbajtja e këtij seminari është e lidhur me tre shtylla kryesore të veprimtarisë së auditimit...   More info


© 2017 Siguez