Past Events

Volume Up: Robert Botteri [MLADINA] - Bisedë Publike

16 Nov 19:00 16 Nov 19:00 - Pristina Pristina
Klubi《M》Club Klubi《M》Club
Volume Up është program i K2.0 për biseda publike që fokusohet në eksplorimin e modeleve të gazetarisë dhe qasjeve të komunikimit të cilat i ndryshojnë perceptimet tona për...   More info

Genc Kadriu & Kushtrim Balaj // It’s the Final Comeback

18 Nov 21:00 18 Nov 21:00 - Pristina Pristina
Klubi《M》Club Klubi《M》Club
Yo, Jetë o jetë, o’ ska si NA NA PO VIJMË, vizllimë! Genc Kadriu & Kushtrim Balaj, mendjet e ndrituna bojn’ hapje t’ përndrituna. M-i çelet t’Shtunën mrama taze prej furrës...   More info


© 2017 Siguez