Past Events

Qasja e integruar e shëndetit dhe edukimi shëndetësor”

07 Apr 08:00 - 17:00 07 Apr 08:00 - 17:00 - Pristina Pristina
Kolegji AAB Kolegji AAB
Simpoziumi II, në temën Qasja e integruar e shëndetit dhe edukimi shëndetësor Në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Shëndetit, kemi nderin t’ju ftojmë të merrni pjesë...   More info


© 2018 Siguez