Past Events

Bëhu edhe ti mik i Tokës!

22 Apr 10:00 - 20:00 22 Apr 10:00 - 20:00 - Pristina Pristina
Komuna e Prishtinës Komuna e Prishtinës
Ftojmë të gjitha institucionet, organizatat, bizneset dhe banorët e Prishtinës, që me 22 Prill t'i bashkëngjiten aktiviteteve që organizon Komuna e Prishtinës me rastin e Ditës së...   More info


© 2019 Siguez