Past Events

Iron Jawed Angels - Nata e filmit dhe librit në Sbunker

14 Feb 19:00 - 21:00 14 Feb 19:00 - 21:00 - Pristina Pristina
Lëvizja FOL Lëvizja FOL
Nata e filmit dhe librit në Sbunker, sjell filmin Iron Jawed Angels nga regjisorja Katja von Garnier. Filmi është kronikë nëpër përjetimet e abuzimit të aktivisteve të reja, të...   More info

Democracy Wall #IAmKosovar

16 Feb 16:30 - 18:00 16 Feb 16:30 - 18:00 - Pristina Pristina
Lëvizja FOL Lëvizja FOL
English Below Qysh e shohim demokracine e vendit tone, dhe sa ekziston ajo? Cilat jane vlerat te cilat jane duke e gdhendur shoqnin tone? Democracy Wall diskutimi, rezultatet...   More info


© 2018 Siguez