Past Events

Panairi i Mjekësisë / Medikos - Medical Fair

08 May 10:00 - 10 May 18:00 08 May 10:00 - 10 May 18:00 - Pristina Pristina
Medikos - Panairi i Mjekësisë / Medikos - Medical Fair Medikos - Panairi i Mjekësisë / Medikos - Medical Fair
English below Qëllimi kryesor i këtij panairi është të kontribuoj në fushën e mjekësisë me objektiva konkrete, si: Takim në një vend dhe në një kohë i pacientëve me spitale e...   More info


© 2018 Siguez