Past Events

Oda e Librit "Metamorfoza"

12 Apr 17:00 - 19:00 12 Apr 17:00 - 19:00 - Pristina Pristina
National Library of Kosovo National Library of Kosovo
Gregor Samsa pas një nate me ëndërra të këqia, u zgjua në mëngjes dhe vuri re se aty në shtrat ishte shndërruar në një kandërr të madhe e të ndryrë. Kësaj rradhe do të...   More info

Ekspozitë/ Izložba/ Exhibition

18 Apr 11:00 - 21 Apr 12:00 18 Apr 11:00 - 21 Apr 12:00 - Pristina Pristina
National Library of Kosovo National Library of Kosovo
Të nderuar/a, Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës Shtegut të dhimbjes ku janë të prezantuara punimet e pjesëmarrësve nga projekti Ballafaqimi me të...   More info


© 2019 Siguez