Koncert i Vitit te Ri - The New Year's Concert

23 Dec 20:00 - 22:00 23 Dec 20:00 - 22:00 - Pristina Pristina
Pallati i Rinise Pallati i Rinise
Filharmonia e Kosovës Solistët Vokal dhe Orkestra e Filharmonisë së Kosovës Dirigjent: Noorman Widjaja (Gjermani) 23.12.2017 E shtunë, 20:00 Salla e Kuqe e Pallatit të...   More info


© 2017 Siguez