Past Events

Festo 8 Marsin në Tiranë

08 Mar 07:00 - 22:00 08 Mar 07:00 - 22:00 - Pristina Pristina
Prishtina Ciity Prishtina Ciity
Nisja nga : Prishtinë në ora 07:00 ( A.T Shpejtimi ) Suharekë në ora 08:00 ( A.T Shpejtimi ) Prizreni në ora 08:30 ( A.T Shpejtimi ) Udhëtimi realizohet përmes kalimit...   More info

Festa e 8 Marsit në Matka

08 Mar 07:30 - 22:30 08 Mar 07:30 - 22:30 - Pristina Pristina
Prishtina Ciity Prishtina Ciity
Festa e 8 Marsit në Liqenin Matka dhe qytetin e Shkupit Nisje me daten 08.03.2018 6:00 Prizren, para Agjensionit Shpejtimi 6:30 Therandë, Statcion Autobusavë 7:30 Prishtinë...   More info

Festoni 8 Marsin 3 ditë në Sarandë

09 Mar 07:00 09 Mar 07:00 - Pristina Pristina
Prishtina Ciity Prishtina Ciity
Festoni 8 Marsin 3 ditë në Sarandë Gjirokastërs Syri kaltër Sarandë Butrint Ksamil Dhërmi Vlorë Dita 1 Premte 09.03.18 kthimi 11.03.18 Vizitë qytetit Kalasë së Gjirokastër Syri...   More info

Vikend në Budva ( 1 natë / 2 ditë )

10 Mar 07:00 - 11 Mar 22:00 10 Mar 07:00 - 11 Mar 22:00 - Pristina Pristina
Prishtina Ciity Prishtina Ciity
Vikend në Budva, St. Stefan, Tivat, Kotor ( 1 natë/2 ditë ) Çmimi: 40 € për person Në çmim përfshihet: Udhëtimi me autobus të Kompanisë SHPEJTIMI. 1 x bujtje në hotel në Budva...   More info

Vikend në Pogradec ( 1 natë / 2 ditë )

10 Mar 07:30 - 11 Mar 22:30 10 Mar 07:30 - 11 Mar 22:30 - Pristina Pristina
Prishtina Ciity Prishtina Ciity
Vikend në Oher, Strugë, Pogradec, Tiranë 1 natë 2 ditë Çmimi 35€ për person Në çmim përfshihet: Udhëtimi me autobus Shpejtimi 1 x bujtje në hotel ENKELANA ( Pogradec...   More info

E Diela në Tiranë & Dajt

11 Mar 06:30 - 22:30 11 Mar 06:30 - 22:30 - Pristina Pristina
Prishtina Ciity Prishtina Ciity
Kaloni një vikend të bukur në Tiranë dhe Dajt Ekspress Çmimi 10 Euro Person NISJET: Çdo të Diele 6:30 Prishtinë, 7:30 Therandë, 8:00 Prizren, Udhëtimi realizohet përmes...   More info


© 2018 Siguez