Kurs Filozofie & Psikologjie për të rinj!

16 Jan 17:30 - 19:30 16 Jan 17:30 - 19:30 - Pristina Pristina
Akropoli i Ri - Prishtinë Akropoli i Ri - Prishtinë
Kurs Psikologjie & Filozofie Praktik! Filozofia dhe Psikologjia përbënin gjithmonë mjetin me të cilin njeriu zbulonte të vërtetat themelore të vetes së tij dhe shoqërisë në të...   More info

Programi i akredituar i trajnimit dhe praktikes në kontabilitet

20 Jan 12:00 - 15:00 20 Jan 12:00 - 15:00 - Pristina Pristina
AFAS Prishtinë AFAS Prishtinë
AFAS Programi i akredituar i trajnimit dhe praktikës në kontabilitet 20 Janar 2018 20 Prill 2018 Për të përzgjedhur me kohë grupin apliko online kliko këtu: http:/www.afas-ks...   More info

Winter University of Diplomatic Protocol and Etiquette

26 Jan 16:00 - 29 Jan 14:00 26 Jan 16:00 - 29 Jan 14:00 - Pristina Pristina
Prishtinë Prishtinë
Winter University of DiplomaticProtocol and etiquette 26-29 January 2018, Prishtina Kosovo Academy for Protocol and Diplomacy has the immense pleasure of inviting you to...   More info


© 2018 Siguez