Grande dictée / Garë në diktim

20 Mar 14:00 - 19:00 20 Mar 14:00 - 19:00 - Pristina Pristina
Université de Pristina Université de Pristina
Regjistrohuni dhe merrni pjesë në Grande Dictée më 20 mars në Universitetin e Prishtinës! Është koha të tregoni njohuritë tuaja në një betejë të ashpër me gramatikën dhe...   More info

Conférence sur les études en France

21 Mar 14:00 - 15:00 21 Mar 14:00 - 15:00 - Pristina Pristina
Université de Pristina Université de Pristina
Franca, një destinacion i preferuar për arsimin e lartë? Po! Është koha të dini të gjitha sekretet për të shtuar një përvojë ndërkombëtare në CV-te tuaj! La France, destination...   More info

DAM Festival 2018

29 Mar 20:00 - 03 Apr 22:00 29 Mar 20:00 - 03 Apr 22:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
DAM Festival (International Festival of Music) is one of the most prominent music events in Prishtina. It has become traditional and the aim of it is to promote young/emerging...   More info

ITFBALKAN GENEL TİCARET FUARI

26 Apr 11:00 - 29 Apr 18:00 26 Apr 11:00 - 29 Apr 18:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Genel Ticaret...   More info

Prishtina Half Marathon 2018

29 Apr 10:00 - 13:00 29 Apr 10:00 - 13:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
  More info

The Wrathful Vision 2 Festival

04 May 21:00 - 06 May 16:00 04 May 21:00 - 06 May 16:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
PSYKS & MIQT Pub Present: The Wrathful Vision 2 Hyjnitë e zemëruara janë shifra që janë përtej imagjinatës së një personi të portretizuar shpesh në artet tibetane me shumë...   More info

Meeting Of Styles Kosova

18 May 10:00 - 20 May 19:00 18 May 10:00 - 20 May 19:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Meeting Of Styles Kosovo 2.0 More infos soon...   More info

Kosovo (Macedonia, Bulgaria) 4-8 iulie 2018

04 Jul 05:45 - 08 Jul 22:00 04 Jul 05:45 - 08 Jul 22:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Pentru evenimentul Kosovo (Macedonia, Bulgaria) , la nivelul solicitărilor, locurile s-au ocupat în întregime. Înscrierile ulterioare sunt binevenite şi vor fi direcţionate listei...   More info

Peaks of the Balkans Summer 2018 Hiking Adventure

27 Jul 00:00 - 10 Aug 12:00 27 Jul 00:00 - 10 Aug 12:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Peaks of the Balkans : Hiking Adventure Beyond Borders in the Western Balkans Eastern European countries are always Power Hiking Paris favorites for our Summer Hiking Adventure...   More info

Kurban Bayramı, Balkanlar Büyük Turu - KanulaTur ile.

29 Aug 06:00 - 06 Sep 09:00 29 Aug 06:00 - 06 Sep 09:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
KanulaTur ile Balkanlar Büyük Turu Kosova, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Sırbistan Priştina, Prizren, Üsküp, Tetova, Manastır, Rezne, Ohrid, Struga...   More info


© 2018 Siguez