Shpalosja e programit të bursave për studime jashtë vendit

22 Nov 13:00 - 14:00 22 Nov 13:00 - 14:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina në bashkëpunim me Smart Center, organizojnë ligjeraten: Shpalosja e programit te bursave per studime...   More info

Oda Ekonomike e Kosovës - Punë Praktike dhe Trajnime për student

23 Nov 13:00 - 14:00 23 Nov 13:00 - 14:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe te diplomuar të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina , Ju njoftojmë se Qendra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me Oden Ekonomike të Kosovës...   More info

BPB -Programi i Punës Praktike dhe Programi akademik BPB Juniors

23 Nov 14:00 - 15:00 23 Nov 14:00 - 15:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
BPB bank prezanton Programin e punës praktike dhe Programin akademik BPB Juniors Të nderuar studentë të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina , Ju njoftojmë se Qendra për...   More info

Sesion Këshillues / Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun

05 Dec 13:00 - 14:00 05 Dec 13:00 - 14:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar të Fakultetit Ekonomik, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se...   More info


© 2017 Siguez