Hapja e sezonit 2017 - 18

01 Oct 20:00 - 22:00 01 Oct 20:00 - 22:00 - Pristina Pristina
Salla e Kuqe - Red Hall Salla e Kuqe - Red Hall
Filharmonia e Kosovës ka nderin t’ju informojë se do të hap sezonin e ri më 1 tetor 2017 me një koncert i cili do të mbahet në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe Sportit...   More info


© 2017 Siguez