Past Events

Vikend në Bogë

06 Jan 07:30 - 07 Jan 16:30 06 Jan 07:30 - 07 Jan 16:30 - Pristina Pristina
Sharr Travel Sharr Travel
FUNDJAVË RELAKSUESE NË BOGË Nisja të shtunën (06.01.18) në ora 07:30 Kthimi të dielën (07.01.18) në ora 16:30 Bileta kthyese 10€ (pa akomodim) Ofertat e Hoteleve: https:/www...   More info

Vikend në Pogradec

06 Jan 08:00 - 08 Jan 22:00 06 Jan 08:00 - 08 Jan 22:00 - Pristina Pristina
Sharr Travel Sharr Travel
VIKEND NË POGRADEC, OHËR, KORÇË, ELBASAN Nisja: 06.01.2018 (e shtunë);Kthimi: 08.01.2018 (e henë) Qëndrimi: 3 ditë 2 netë në Hotel Pogradec 4 Çmimi: 60€ për person...   More info

Vikend në Brezovicë

12 Jan 08:00 - 15 Jan 11:00 12 Jan 08:00 - 15 Jan 11:00 - Pristina Pristina
Sharr Travel Sharr Travel
VIKEND NË BREZOVICË NISJA TË PREMTEN, TË SHTUNËN, TË DIELEN DHE TË HËNËN VETËM 5€ BILETA KTHYESE (BRENDA DITËS) Linja e rregullt çdo të premte, të shtune, të diele dhe të hëne...   More info

Linja Kosovë - Zvicër

13 Jan 06:00 - 09:00 13 Jan 06:00 - 09:00 - Pristina Pristina
Sharr Travel Sharr Travel
LINJA E RREGULLT KOSOVË ZVICËR NISJA E DATËS 13.01.2018 Nisjet organizohen nga: Gjakova Nisja në ora 05:00 Peja Nisja në ora 06:00 Klina Nisja në ora 06:30 Prizreni Nisja në...   More info

Vikend në Bogë

13 Jan 07:30 - 14 Jan 16:30 13 Jan 07:30 - 14 Jan 16:30 - Pristina Pristina
Sharr Travel Sharr Travel
FUNDJAVË RELAKSUESE NË BOGË Nisja të shtunën (13.01.18) në ora 07:30 Kthimi të dielën (14.01.18) në ora 16:30 Bileta kthyese 10€ (pa akomodim) Ofertat e Hoteleve: Hotel Ke...   More info

Linja Kosovë - Zvicër

13 Jan 08:00 - 11:00 13 Jan 08:00 - 11:00 - Pristina Pristina
Sharr Travel Sharr Travel
LINJA E RREGULLT KOSOVË ZVICËR NISJA E DATËS 13.01.2018 Bileta një drejtimshe 100chf për të rritur, 80chf për fëmijë Nisjet organizohen nga: Gjakova Nisja në ora 05:00 Peja...   More info


© 2018 Siguez