Past Events

Simfonia e Lumturisë

16 Oct 11:00 - 13:00 16 Oct 11:00 - 13:00 - Pristina Pristina
Shkolla "Arsimi i Shqiperise" Shkolla "Arsimi i Shqiperise"
Prishtinë, 2017 Shkolla 12-vjecare Arsimi i Shqipërisë prezanton projektin madhor rajonal në zhanrin e poezisë dhe ftohen të marrin pjesë nxënësit krijues nga Shqipëria, Kosova...   More info


© 2017 Siguez