Past Events

Lirimi i Frikës dhe Mllefit

11 Nov 09:30 - 12 Nov 18:00 11 Nov 09:30 - 12 Nov 18:00 - Pristina Pristina
Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës
Asociacioni Kosovar për Psikoterapi Trupore NOKTA në mbështetje të Asociacionin Europian për Psikoterapi Trupore EABP Organizon trajnimin ndërkombëtar për Psikoterapi Trupore...   More info


© 2017 Siguez