Past Events

Prishtine! Suksesi nepermjet Meditimit Transendental. Kursi i MT

16 Feb 18:30 - 20:00 16 Feb 18:30 - 20:00 - Pristina Pristina
Sirius Hotel Sirius Hotel
DT. 16.02.2018, E PREMTE, ORA 18:30, HOTEL SIRIUS Për info të mëtejshme dhe rezervime kontaktoni me tel. ose sms në nr. 044774225 Në këtë takim dt.10. 02.2018 mësuesi i Meditimit...   More info

President Rosen Plevneliev Presents: The Future of Leadership

16 Feb 19:00 - 21:00 16 Feb 19:00 - 21:00 - Pristina Pristina
Sirius Hotel Sirius Hotel
The American University in Bulgaria (AUBG) organizes an AUBG Evening in Pristina on February 16 with the special participation of Bulgarian President Rosen Plevneliev (2012 2017...   More info


© 2018 Siguez