45 bursa studimi-niveli master. Prezantimi i programit te BE-se

17 Jan 16:00 - 17:00 17 Jan 16:00 - 17:00 - Pristina Pristina
Smart Center Smart Center
45 bursa studimi ne nivelit MASTER ne vende te ndryshme dhe fakultete prestigjoize te. BE-se. Ligjerate informuese shume e rendesishme Natyrisht, nuk ka se si te mungoje nje...   More info


© 2018 Siguez