Trajnim për Vetulla Tattoo

24 Feb 10:00 - 26 Feb 16:00 24 Feb 10:00 - 26 Feb 16:00 - Pristina Pristina
Studio W's Verona Studio W's Verona
Trajnim për vetulla TATTOO (metoda japoneze) Të gjithë nxënësit do të përfitojnë: Pjesën teorike dhe Pjesën praktike Trajnimi do të zgjasë tri ditë nga data 24 deri 26...   More info

Trajnim për Zgjatje Qerpiku dhe Perming

03 Mar 10:00 - 04 Mar 16:00 03 Mar 10:00 - 04 Mar 16:00 - Pristina Pristina
Studio W's Verona Studio W's Verona
Trajnim për Zgjatje Qerpiku dhe Perming Trajnimi do të zgjasë dy ditë nga 3 deri 4 Mars 2018. Për të dy trajnimet përfshihet: Pjesa teorike dhe Pjesa praktike (të gjitha...   More info


© 2018 Siguez