YOGA KURS 5 javesh per fillestare n'shqip

19 Jan 17:30 - 16 Feb 18:45 19 Jan 17:30 - 16 Feb 18:45 - Pristina Pristina
Suada Yoga and Nutrition Suada Yoga and Nutrition
Nese jeni fillestare apo deshironi te mesoni me shume mbi Yoga atehere ky kurs eshte ideal per Ty. Njohurise,diturise dhe experiences sime 8 vjecare ne kete fushe i kam shtuar...   More info


© 2018 Siguez