Past Events

Tordre, de Rachid Ouramdane

11 Nov 20:00 - 22:00 11 Nov 20:00 - 22:00 - Pristina Pristina
Teatri ODA Teatri ODA
Në kuadër të programit FranceDanse Orient Express, Ambasada e Francës në Kosovë në bashkëpunim me teatrin Oda, ka kënaqësinë t'i paraqesë publikut një shfaqje të dytë të...   More info

BarCamp Prishtina #46 - Global Entrepreneurship Week

16 Nov 17:30 - 19:30 16 Nov 17:30 - 19:30 - Pristina Pristina
Teatri ODA Teatri ODA
Ndërmarrësia dhe mënyra se si bëhet biznes ka pësuar një zhvillim marramendës në shekullin XXI. Me botën e informacionit në krahun tonë, sot është bërë më lehtë për t’u informuar...   More info


© 2017 Siguez