Concours de traduction / Konkurs për përkthim

19 Mar 15:00 - 19:00 19 Mar 15:00 - 19:00 - Pristina Pristina
Universiteti i Prishtinës Universiteti i Prishtinës
Kush do të guxojë të sfidohet me fjalë? Të transformojë emocionet franceze në deklarata drithëruese në gjuhë shqipe? Nëse keni shpirt poeti, ejani të pajisur me fjalorin tuaj për...   More info

Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun e punës!

20 Mar 11:00 - 12:00 20 Mar 11:00 - 12:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun e punës!

21 Mar 11:00 - 12:00 21 Mar 11:00 - 12:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Social Media Management

30 Mar 10:00 - 13:00 30 Mar 10:00 - 13:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Job Good! Life Good! The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Bosnia & Herzegovina, Greece...   More info

Spring University for Diplomacy and International Relations

20 Apr 17:00 - 23 Apr 00:00 20 Apr 17:00 - 23 Apr 00:00 - Pristina Pristina
Universiteti i Prishtinës Universiteti i Prishtinës
Spring University for Diplomacy and International Relations, 2nd edition The Academy for Protocol and Diplomacy, have a great pleasure to invite you to participate at this...   More info


© 2018 Siguez