DUBAI Tour

18 Dec 11:00 - 25 Dec 14:00 18 Dec 11:00 - 25 Dec 14:00 - Pristina Pristina
Vas Tour Kosova Vas Tour Kosova
Itinerari DITE 1 SHKUP DUBAI Dita 1: SHKUP DUBAI (fluturim direct me Flydubai) Nisja nga Prishtina rreth ores 08:00 mengjes drejt Shkupit. Fluturimi per ne Dubai zgjat rreth 5 ore...   More info

DUBAI Tour Viti i ri

28 Dec 15:00 - 04 Jan 18:00 28 Dec 15:00 - 04 Jan 18:00 - Pristina Pristina
Vas Tour Kosova Vas Tour Kosova
Itinerari DITE 1 SHKUP DUBAI (fluturim direct me Flydubai) Nisja nga Prishtina rreth ores 08:00 mengjes drejt Shkupit. Fluturimi per ne Dubai zgjat rreth 5 ore. Arritja dhe...   More info


© 2017 Siguez