Çertifikim Ndërkombëtar i Gjuhës Angleze për studime jashtë vend

21 Mar 10:30 - 11:30 21 Mar 10:30 - 11:30 - Prizren Prizren
Universiteti "Ukshin Hoti" Prizren Universiteti "Ukshin Hoti" Prizren
Anglia Examinations Kosovo në bashkëpunim me Zyrën për Zhvillim të Kerrierës në kuadër të Universitetit të Prizrenit Ukshin Hoti organizojnë: SESION INFORMUES Informohu rreth...   More info

Seminar: Deklarimi Vjetor ATK

22 Mar 10:30 22 Mar 10:30 - Prizren Prizren
Prizren Prizren
Seminar nga Administrata Tatimore e Kosovës. Temat: Shërbimet e reja elektronike Deklarimi vjetor dhe raportimi i Pasqyrave...   More info

Лазарева субота, Свети Архангели и Цвети у Дечанима

29 Mar 23:30 - 01 Apr 23:30 29 Mar 23:30 - 01 Apr 23:30 - Prizren Prizren
Manastir Sveti Arhandjeli,dusanov Grad,prizren Manastir Sveti Arhandjeli,dusanov Grad,prizren
Лазарева субота у манастиру Свети Архангели и Цвети у Дечанима ТРИ ДАНА АУТОБУСОМ Призрен Манастир Свети Архангели Ман. Грачаница ман Зочиште Дечани Пећка патријаршија Програм...   More info

Motofesta 2018

06 May 10:00 - 07 May 12:00 06 May 10:00 - 07 May 12:00 - Prizren Prizren
Sheshi I Lidhjes Sheshi I Lidhjes
Kjo eshte ngjarja kushtuar pervjetorit te 12-te te themelimit te klubit MC EAGLES. Me kete rast BIKERS OF EUROPE ne bashkepunim me klubin tone, ambulantave dhe spitalit te qytetit...   More info

XVI. European Conference on Social and Behavioral Sciences

10 May 10:00 - 12 May 18:00 10 May 10:00 - 12 May 18:00 - Prizren Prizren
Prizren Prizren
International Association of Social Science Research and University of Prizren in Kosovo are pleased to invite you to participate in XVI. European Conference on Social and...   More info

NGOMfest 2018

12 Jul 12:00 - 15 Jul 23:00 12 Jul 12:00 - 15 Jul 23:00 - Prizren Prizren
Prizren Prizren
NGOMfest 2018 12 15 .07.2018 Prizren...   More info


© 2018 Siguez