Past Events

Të njihemi me të ushqyerit e shendetshëm

16 Feb 12:00 - 14:00 16 Feb 12:00 - 14:00 - Prizren Prizren
IPSIA Kosovo IPSIA Kosovo
Duke marrë parasysh se sa aktuale është tema e Të ushqyerit të shëndetshëm dhe Dieta , OJQ IPSIA Kosovo në bashkëpunim me OJQ THY ju fton të merrni pjesë në një bashkëbisedim...   More info


© 2018 Siguez