Bursë për nxënësit e shkollave të mesme! Testimet në Prizren

25 Sep 09:00 - 12:00 25 Sep 09:00 - 12:00 - Prizren Prizren
Kolegji "FAMA" Kolegji "FAMA"
Programi i shkëmbimit të të rinjve dhe i studimit Kennedy-Lugar (YES) ju fton që të merrni pjesë në garën për bursë të plotë në SHBA. Aplikantët duhet: Të jenë të lindur mes...   More info


© 2017 Siguez