Algiers (USA) + I Tpame I Tvrame: Lumbardhi x No Recess

07 Feb 20:00 - 08 Feb 00:00 07 Feb 20:00 - 08 Feb 00:00 - Prizren Prizren
LUMBARDHI LUMBARDHI
(English below) ALGIERS (USA) Lumbardhi x NO RECESS Kino Lumbardhi, Prizren 07 Shkurt/February 2018 Opening/Closing Act: I TPAME I TVRAME (KS/AL) NO RECESS dhe LUMBARDHI kanë...   More info


© 2018 Siguez